Team


Onze kinderen krijgen alle liefde en aandacht die nodig is van onze vaste pedagogisch medewerkers.
Wij zijn bij elkaar gekomen als team om onze passie te delen, onze warmte te tonen voor ons vak en boven alles: elke dag weer veel plezier te beleven van en met de kinderen.
Onze teams zijn samengesteld op leeftijden, ervaringen en op kwaliteiten.
Alle medewerkers zijn in het bezit van een diploma pedagogisch medewerker en hebben daarnaast een goed gekeurde VOG in het bezit en een kinder EHBO diploma. En dat zegt natuurlijk helemaal niks, het papiertje is er dan wel omdat het moet, maar het voelen van de passie en warmte, het verantwoordelijkheidsgevoel en het vertrouwen is een gevoel wat u zelf moet ervaren want dat is wel het allerbelangrijkste bij het zoeken naar kinderopvang.

Graag stel ik ons aan u voor:

Mijn naam is Wendy Schlepers, de trotse eigenaar van Kinderopvang Kids&Joy!
Naast al het papierwerk wat er bij komt kijken richt ik mij vooral op het werken op de groep! Daar ligt mijn hart! Elke dag weer puur genieten van de kinderen. De tevreden kinderen die zich lekker thuis voelen bij mij, zijn wie ze zijn en elk kind ook door en door kennen, dat geeft mij zoveel voldoening. De band wat je met kinderen op bouwt in de jongste jaren is iets heel bijzonders.

Dat ik in de kinderopvang wilde gaan werken wist ik al vanaf jongs af aan, en dat ik graag zelf een eigen dagverblijf wilde gaan starten ontwikkelde ik tijdens mijn opleiding. Ik had een geheel eigen visie ontwikkeld door de verschillende ervaringen tijdens mijn stage en werk periodes.

In 2008 kreeg ik de kans om mijn visie in praktijk te brengen en mijn droom te verwezenlijken.
Elke dag, keer op keer geniet ik weer van de kinderen om mij heen! Ik sta zelf alle dagen op de groep van het begin tot het einde van de dag om zo de drempel laag te houden, want dat vind ik heel belangrijk. Een persoonlijke, laagdrempelige kinderopvang waarbij de kinderen op nummer 1 staan en dat blijkt uit onze keuzes en werkwijze!
Ik ben in het bezit van pedagogische medewerker niveau 4 en het HBO kinderopvang management diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van het VVE certificaat in de methode Uk en Puk.

Ik ben Calibris (SBB) gecertificeerd en mag studenten begeleiden om dit mooie vak te leren en heb mijn EHBO en BHV diploma op zak. Kennis is zeker belangrijk, maar mijn passie voor het vak is waar ik het meest trots op ben!
Ik ben te vinden op alle groepen. Ik zet mezelf in als extra, een luxe dus voor ons. Daardoor is er bij ons extra aandacht voor de kinderen, ik kan bijspringen op het moment dat een kindje zich niet zo fit voelt of wanneer er meerdere flessen tegelijk zijn bij de baby’s zodat toch elke baby lekker rustig op de arm de fles krijgt, maar ook tijdens grote activiteiten ben ik een paar extra handen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het welzijn van de kinderen in beeld is en ik ze eventueel extra kan ondersteunen en aandacht kan geven als een kind die nodig heeft bij b.v. het stimuleren in een bepaald ontwikkelingsgebied. Erg uitdagend om te doen!
Kortom een heerlijk afwisselende baan waar ik echt enorm blij mee ben!

Kim en Mariska dragen de zorg over de groep Lief

Hallo allemaal, mijn naam is Kim Arkema, ik ben 24 jaar en ik kom uit Bergentheim. Ik woon nog thuis bij mijn ouders, maar heb een huis gekocht samen met mijn vriend waar ik in augustus 2021 de sleutel van krijg. Ik hou ervan om leuke dingen te doen met mijn vriend, familie of vrienden. Lekker uiteten, dagjes weg of een avondje bios. Daar kan ik echt van genieten!! Maar waar ik ook van kan genieten, lezen jullie hieronder.

Mijn PASSIE is altijd al kinderen geweest en heb daarom ook gekozen om de opleiding sociaal pedagogische werker te gaan volgen. In 2015 ben ik begonnen met stage lopen bij Kids & Joy wat ik met veel plezier deed.

Eerst mocht ik op de groep STOER van de kinderen genieten en hier heb ik mijn niveau 3 diploma behaald en wat een geluk,, ik mocht nog een jaar blijven!
Ik ben door gaan leren op niveau 4 en mocht stage lopen op kantoor, de groep LIEF en bij BLITZZ. Ook mocht ik hier mijn niveau 4 diploma behalen, met als cadeau dat ik bij Kids&Joy mocht blijven werken!                                       Wauw! Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om nog langer van de kinderen te mogen gaan genieten!!

Ik ben te vinden op de groep LIEF en wat vind ik dat leuk!!
Veel leuke en gezellig activiteiten aanbieden en plezier hebben met elkaar!
Ik vind het fijn dat het hier zo kleinschalig en huiselijk is en dat de kinderen zich hier thuis voelen. Iedereen kent elkaar, ze groeien met elkaar op en dat vind ik echt heel mooi om te zien. Wat ik de kinderen wil bieden, is dat ze zich veilig en thuis voelen, plezier beleven en het gevoel hebben dat niks moet, maar alles mag!
Ik hoop dat we samen mogen groeien en dat we een mooie tijd tegemoet gaan.

Mijn naam is Mariska.Ik woon in Dedemsvaart samen met mijn vriend en onze 2 kinderen. Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de kinderopvang. En vanaf 2018 bij Kids & Joy op Lief, hier kan ik er zijn voor de kinderen in een huiselijke sfeer. Ook mag ik de taak vervullen van babycoach. Mijn passie is dan ook werken met kinderen. Ik vind het geweldig om ze te mogen begeleiden in hun ontwikkeling en ze daarbij veel te leren, ze door middel van activiteiten uit te dagen en vind het belangrijk dat ze zichzelf mogen en kunnen zijn, want vanuit daar leer je het meest in een vertrouwde omgeving . Ik geniet van de verwondering van elk kind, ze zijn allemaal uniek! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd, tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik hou van lekker eten en creatief bezig te zijn! 

Tatiana en Moniek laten onze peuters in onze groep Stoer samen spelen en leren!

Mijn naam is Tatiana Williams en ik kom uit Vriezenveen, waar ik samen met mijn drie kinderen woon.

Oorspronkelijk kom ik uit de horeca, maar na drie jaar hoger hotelonderwijs kwam ik erachter dat werken met kinderen mijn echte passie is!                                                                                             Ondertussen werk ik al ruim 6 jaar bij Kids&Joy en ik heb het nog steeds elke dag naar mijn zin en leer elke dag nog wat bij. Wat ik het leukste vind aan Kids&Joy is dat het echt aanvoelt als een ‘tweede thuis’, en dat proberen we ook echt voor ‘onze’ kinderen te zijn. Van het lekker op de bank ‘hangen’, tot samen boodschappen doen en de plantjes water geven.

Na de eerste jaren bij ‘Lief’ te hebben gewerkt, heb ik tijdens mijn laatste opleiding (gespecialiseerd pedagogisch werk) mijn stages gelopen bij ‘Stoer’ en daarnaast ook op deze groep gewerkt. Ik kwam erachter dat ik dit toch ook wel ontzettend leuk vind en gelukkig mocht ik op deze groep blijven! Ik vind het erg leuk om met het peuterprogramma te werken en kinderen op een uitdagende, speelse manier nieuwe dingen te leren. Wanneer ik de kinderen hier zie genieten en alle liefde en vertrouwen voel die ze mij geven, dan geniet ik volop met ze mee

Hoi ik ben Moniek en ik woon in Dedemsvaart samen met mijn vriend en twee zoontjes.
Ik werk al meer dan 10 jaar in de kinderopvang, en ik heb de opleiding Sociaal Cultureel Werk gedaan met als specialisatie Sport en Recreatie. Ik vind sporten erg leuk, zo heb ik al vanaf kinds af aan op voetbal gezeten, en nu ik zelf kinderen heb ben ik het iets rustiger aan gaan doen, en zit ik op Tennis. Maar ook skeeleren, schaatsen, koken en knutselen vind ik erg leuk om te doen. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Kids & Joy is dat je heerlijk samen kan spelen, activiteiten kan doen met kinderen en veel buiten bent! Dat je met zijn allen zorgt voor een leuke, fijne en leerzame dag in een omgeving die voelt als thuis. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij Stoer.

Brenda, Stefan en Margret zorgen er samen voor dat de BlitZz kids een gezellige middag beleven.
Hierboven heeft Brenda zich al voor gesteld en bij deze het woord aan Stefan en Margret.

Hallo, mijn naam is Stefan Spiekman. Ik ben geboren op 1 januari 1983. Ik kom uit Coevorden, maar woon sinds juni 2019 in Emmen. Ik woon daar met mijn rode kater Rinus. Erg gezellig. 

Augustus 2019 ben ik begonnen te werken bij Kids&Joy. Daarvoor had ik geen ervaring met het werken bij een kinderopvang. Ik kom uit het onderwijs en heb ruim 10 jaar voor de klas gestaan. De laatste twee jaren daarvan werkte ik op een leuke school, De Regenboog. Onze naschoolse opvang, de groepen BlitZz en Cool, bevinden zich in deze school. Ik wilde graag wat anders gaan doen, zonder dat ik precies wist wát. Binnen één week sprak ik twee enthousiaste medewerkers van Kids&Joy en ik kon een dag meelopen. Ik had een erg leuke dag en ik zag het wel zitten om te komen werken bij Kids&Joy. ik vind de huiselijke, gemoedelijke sfeer heel fijn. Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Ik werk voornamelijk bij BlitZz/Cool (naschoolse opvang), maar ben ook wel te vinden bij Stoer. 

In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met muziek: luisteren en verzamelen, maar ook zelf muziek maken. Ik speel basgitaar in een band en doe dat met veel plezier. Mijn ouders wonen in Hardenberg, evenals mijn broertje Robin met zijn gezin. 

Naast het werk bij de opvang werk ik nog een paar dagdelen in het onderwijs. Die combinatie bevalt me goed. Ik vind het fijn bij Kids&Joy en hoop er nog lang te mogen werken

Margret geniet volop met onze BlitZz kids en laat daarnaast s’ochtends onze jongste kids bij Lief stralen.

Mijn naam is Margret Nijkamp , ik ben getrouwd en we hebben twee volwassen kinderen. Jarenlang heb ik met heel veel plezier in de zorg gewerkt en vele zorgvragen voorbij zien komen. De laatste jaren werkte ik op een revalidatieafdeling. Opgezet voor mensen die een hersenbloeding hebben doorgemaakt. Helaas moest ik door lichamelijke klachten opgeven. En wat dan? Stilzitten was voor mij geen optie. En toen kwam de vacature van Kids en Joy voorbij… ik had het niet beter kunnen treffen. Ik vind het echt geweldig en geniet enorm van de kinderen. Ik ben niet pedagogisch opgeleid, maar mijn gevoel voor de kinderen is enorm groot. En door mijn achtergrond en levenservaring probeer ik ze toch iets mee te geven. Mijn uitgangspunt is dat Ieder kind anders is en graag als individu gezien wil worden. Ooit heb ik ergens gelezen dat als je alle kinderen dezelfde kip laat knippen ze hun ei niet kwijt kunnen. Daarom probeer ik altijd rekening te houden met hun individuele verschillen en vooral door te luisteren naar wat ze zeggen en niet zeggen. En zo hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan het welbevinden van de kinderen en het uitdragen van de visie van Kids en Joy.