Team


Onze kinderen krijgen alle liefde en aandacht die nodig is van onze vaste pedagogisch medewerkers.
Wij zijn bij elkaar gekomen als team om onze passie te delen, onze warmte te tonen voor ons vak en boven alles: elke dag weer veel plezier te beleven van en met de kinderen.
Onze teams zijn samengesteld op leeftijden, ervaringen en op kwaliteiten.
Alle medewerkers zijn in het bezit van een diploma pedagogisch medewerker en hebben daarnaast een goed gekeurde VOG in het bezit en een kinder EHBO diploma. En dat zegt natuurlijk helemaal niks, het papiertje is er dan wel omdat het moet, maar het voelen van de passie en warmte, het verantwoordelijkheidsgevoel en het vertrouwen is een gevoel wat u zelf moet ervaren want dat is wel het allerbelangrijkste bij het zoeken naar kinderopvang.

Graag stel ik ons aan u voor:

Mijn naam is Wendy Schlepers, de trotse eigenaar van Kinderopvang Kids&Joy!
Naast al het papierwerk wat er bij komt kijken richt ik mij vooral op het werken op de groep! Daar ligt mijn hart! Elke dag weer puur genieten van de kinderen. De tevreden kinderen die zich lekker thuis voelen bij mij, zijn wie ze zijn en elk kind ook door en door kennen, dat geeft mij zoveel voldoening. De band wat je met kinderen op bouwt in de jongste jaren is iets heel bijzonders.

Dat ik in de kinderopvang wilde gaan werken wist ik al vanaf jongs af aan, en dat ik graag zelf een eigen dagverblijf wilde gaan starten ontwikkelde ik tijdens mijn opleiding. Ik had een geheel eigen visie ontwikkeld door de verschillende ervaringen tijdens mijn stage en werk periodes.

In 2008 kreeg ik de kans om mijn visie in praktijk te brengen en mijn droom te verwezenlijken.
Elke dag, keer op keer geniet ik weer van de kinderen om mij heen! Ik sta zelf alle dagen op de groep van het begin tot het einde van de dag om zo de drempel laag te houden, want dat vind ik heel belangrijk. Een persoonlijke, laagdrempelige kinderopvang waarbij de kinderen op nummer 1 staan en dat blijkt uit onze keuzes en werkwijze!
Ik ben in het bezit van pedagogische medewerker niveau 4 en het HBO kinderopvang management diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van het VVE certificaat in de methode Uk en Puk.

Ik ben Calibris (SBB) gecertificeerd en mag studenten begeleiden om dit mooie vak te leren en heb mijn EHBO en BHV diploma op zak. Kennis is zeker belangrijk, maar mijn passie voor het vak is waar ik het meest trots op ben!
Ik ben te vinden op alle groepen. Ik zet mezelf in als extra, een luxe dus voor ons. Daardoor is er bij ons extra aandacht voor de kinderen, ik kan bijspringen op het moment dat een kindje zich niet zo fit voelt of wanneer er meerdere flessen tegelijk zijn bij de baby’s zodat toch elke baby lekker rustig op de arm de fles krijgt, maar ook tijdens grote activiteiten ben ik een paar extra handen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het welzijn van de kinderen in beeld is en ik ze eventueel extra kan ondersteunen en aandacht kan geven als een kind die nodig heeft bij b.v. het stimuleren in een bepaald ontwikkelingsgebied. Erg uitdagend om te doen!
Kortom een heerlijk afwisselende baan waar ik echt enorm blij mee ben!

Brenda,Jolien en Jeanet dragen de zorg over de groep Lief

Mijn naam is Brenda Nijkamp en ik woon in het mooiste dorp van Nederland namelijk SLAGHAREN!

Toen ik naar de middelbare school ging en de keus moest maken wist ik, wat ik wou worden namelijk: leidster bij Kids&Joy! Toen ik na 2 jaar bij Kids&Joy mocht stage lopen was ik om ,dit is mijn plek! En dat is ook gebleken ik werk er nu vanaf juli 2014 met veel plezier! Begonnen bij de groep STOER en toen naar BlitZz en toen was ik ook vier hele dagen te vinden bij lief!

Dit doe ik wel in combi met mijn andere leuke baan namelijk Ponyparkcity!

Ik vind Kids&Joy een heerlijke plek om te werken want iedereen mag zijn eigen kwaliteiten laten zien en zo komen we samen tot een sterk team!

Ik heb een heel fijn contact met de ouders ik maak dan ook  altijd graag een gezellig praatje met ze en daarom is het ook voor mij ook thuis komen .. mijn tweede huis en dat creeeren we ook voor de kids!

Hoe mooi is dat 1 grote familie!

Hey Hallo, Ik ben Jeanet Schutte , 27 jaar en woon in Lutten. Sinds eind augustus sta ik op de groep Lief. Na 8 jaar in de ouderenzorg gewerkt te hebben begon het te kriebelen en was ik toe aan een nieuwe uitdaging. En aangezien ik in mijn vrije tijd al met veel plezier met kinderen werkte (oppassen op 2 kinderen, volleybaltraining geef) ,leek mij dit een goede vervolg stap. Ik hoop hier meer te leren over de ontwikkeling van de kinderen en hoe ik ze hier in kan begeleiden en uitdagen. Ook vind ik het erg fijn om ‘’ te zorgen voor’’ en uiteraard lekker te knuffelen. Waarom ik heb gekozen voor Kids&Joy is omdat het kleinschalig is en er echt naar het kind zelf wordt gekeken. Ik kreeg bij het eerste gesprek al het gevoel dat hier een fijne positieve sfeer hangt en de mijn collega’s erg vrolijk, vriendelijke en enthousiast zijn. 

Kim,Moniek en Chantal laten onze peuters in onze groep Stoer samen spelen en leren!

Hey allemaal, mijn naam is Kim Gort. Ik woon in Bergentheim samen met mijn man, waar ik in september 2022 mee getrouwd ben. Ik hou ervan om leuke dingen te doen met mijn man, familie of vriendinnen. Lekker uiteten, dagjes weg of een avondje bios, heerlijk! Daar kan ik echt van genieten!!

Maar waar ik ook van kan genieten, lezen jullie hieronder.

Mijn PASSIE is altijd al kinderen geweest en heb daarom ook gekozen om de opleiding sociaal pedagogische werker te gaan volgen. In 2015 ben ik begonnen met stage lopen bij Kids & Joy wat ik met veel plezier deed.

Eerst heb ik mijn niveau 3 diploma behaald en wat een geluk, ik mocht nog een jaar blijven om ook mijn niveau 4 diploma te halen. Ik heb op LIEF, STOER, BLITZZ en kantoor stage mogen lopen en op deze manier veel mogen leren.Met als cadeau dat ik ook nog mocht blijven werken bij Kids&Joy.

Wauw! Ik ben ontzettend blij dat ik de kans kreeg om nog langer van de kinderen te mogen gaan genieten!!

Ik ben te vinden op de groep STOER en wat vind ik dat leuk!! Veel leuke en leerzame activiteiten aanbieden en vooral plezier hebben met elkaar! Ik vind het fijn dat het hier zo kleinschalig en huiselijk is en dat de kinderen zich hier thuis voelen. Iedereen kent elkaar, ze groeien met elkaar op en dat vind ik echt heel mooi om te zien.

Wat ik de kinderen wil bieden, is dat ze zich veilig en thuis voelen, plezier beleven en het gevoel hebben dat niks moet, maar alles mag! Ik hoop dat we samen mogen groeien en dat we een mooie tijd tegemoet gaan.

 

Hoi ik ben Moniek en ik woon in Dedemsvaart samen met mijn vriend en twee zoons.Ik werk al meer dan 14 jaar in de kinderopvang, en ik heb de opleiding Sociaal Cultureel Werk gedaan met als specialisatie Sport en Recreatie. Ik vind sporten erg leuk, zo heb ik al vanaf kinds af aan op voetbal gezeten, en nu ik zelf kinderen heb ben ik het iets rustiger aan gaan doen, en zit ik op Tennis. Maar ook skeeleren, schaatsen, koken en knutselen vind ik erg leuk om te doen. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Kids & Joy is dat je heerlijk samen kan spelen, activiteiten kan doen met kinderen en veel buiten bent! Dat je met zijn allen zorgt voor een leuke, fijne en leerzame dag in een omgeving die voelt als thuis. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij Stoer en s’middags bij TOF.

 

Hoi ik ben Chantal!

Per 1 september 2022 ben ik bij Kids en Joy komen werken bij de groep Stoer.

Sinds mijn studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlener, heb ik gewerkt in de (forensische) psychiatrie en heb ik volwassenen met onder andere psychosociale en verslavingsproblematiek ondersteund in hun dagelijks leven. Zowel intramuraal (TBS-kliniek), ambulant als in een beschermende woonsetting.

Ik heb dit altijd met veel plezier gedaan en tegelijkertijd wist ik dat mijn hart bij kinderen lag.

Inmiddels ben ik zelf moeder van een dochter van 11, een zoon van 10 en 3 en is dit gevoel nog meer versterkt.

Toen ik de vacature bij Kids en Joy zag voelde ik dat dit het moment was om te solliciteren en een ‘carriereswitch’ te maken. De visie die Wendy uitdraagt en het kleinschalige van de locatie spreken mij enorm aan. Dat is ook een van de redenen waarom ik ben ik gaan solliciteren; dat kinderen de tijd en aandacht krijgen die zij verdienen. De warmte en gezelligheid van een ‘thuis’ die zij hier mogen ervaren. Allemaal punten die mij enthousiast maken. Elke dag is weer een feestje om met de kinderen te mogen ontdekken. We doen dagelijks meerdere activiteiten waardoor zowel de jongste als de oudste kinderen zich kunnen ontwikkelen. Te denken valt aan puzzelen, knutselen en voorlezen.

Ook het verzorgen van de kleinsten doe ik met veel liefde en plezier.

Ik ben ontzettend blij dat ik deze ‘switch’ gemaakt heb.

Brenda, Stefan en Margret zorgen er samen voor dat de BlitZz kids een gezellige middag beleven.
Hierboven heeft Brenda zich al voor gesteld en bij deze het woord aan Stefan en Margret.

Hallo, mijn naam is Stefan Spiekman. Ik ben geboren op 1 januari 1983. Ik kom uit Coevorden, maar woon sinds juni 2019 in Emmen. Ik woon daar met mijn rode kater Rinus. Erg gezellig.

Augustus 2019 ben ik begonnen te werken bij Kids&Joy. Daarvoor had ik geen ervaring met het werken bij een kinderopvang. Ik kom uit het onderwijs en heb ruim 10 jaar voor de klas gestaan. De laatste twee jaren daarvan werkte ik op een leuke school, De Regenboog. Onze naschoolse opvang, de groepen BlitZz en Cool, bevinden zich in deze school. Ik wilde graag wat anders gaan doen, zonder dat ik precies wist wát. Binnen één week sprak ik twee enthousiaste medewerkers van Kids&Joy en ik kon een dag meelopen. Ik had een erg leuke dag en ik zag het wel zitten om te komen werken bij Kids&Joy. ik vind de huiselijke, gemoedelijke sfeer heel fijn. Er is ruimte voor veel persoonlijke aandacht voor de kinderen. Ik werk voornamelijk bij BlitZz/Cool (naschoolse opvang), maar ben ook wel te vinden bij Stoer. 

In mijn vrije tijd ben ik meestal bezig met muziek: luisteren en verzamelen, maar ook zelf muziek maken. Ik speel basgitaar in een band en doe dat met veel plezier. Mijn ouders wonen in Hardenberg, evenals mijn broertje Robin met zijn gezin. 

Naast het werk bij de opvang werk ik nog een paar dagdelen in het onderwijs. Die combinatie bevalt me goed. Ik vind het fijn bij Kids&Joy en hoop er nog lang te mogen werken

Mijn naam is Margret Nijkamp , ik ben getrouwd en we hebben twee volwassen kinderen. Jarenlang heb ik met heel veel plezier in de zorg gewerkt en vele zorgvragen voorbij zien komen. De laatste jaren werkte ik op een revalidatieafdeling. Opgezet voor mensen die een hersenbloeding hebben doorgemaakt. Helaas moest ik door lichamelijke klachten opgeven. En wat dan? Stilzitten was voor mij geen optie. En toen kwam de vacature van Kids en Joy voorbij… ik had het niet beter kunnen treffen. Ik vind het echt geweldig en geniet enorm van de kinderen. Ik ben niet pedagogisch opgeleid, maar mijn gevoel voor de kinderen is enorm groot. En door mijn achtergrond en levenservaring probeer ik ze toch iets mee te geven. Mijn uitgangspunt is dat Ieder kind anders is en graag als individu gezien wil worden. Ooit heb ik ergens gelezen dat als je alle kinderen dezelfde kip laat knippen ze hun ei niet kwijt kunnen. Daarom probeer ik altijd rekening te houden met hun individuele verschillen en vooral door te luisteren naar wat ze zeggen en niet zeggen. En zo hoop ik een positieve bijdrage te leveren aan het welbevinden van de kinderen en het uitdragen van de visie van Kids en Joy.