Team


Onze kinderen krijgen alle liefde en aandacht die nodig is van onze vaste pedagogisch medewerkers.
Wij zijn bij elkaar gekomen als team om onze passie te delen, onze warmte te tonen voor ons vak en boven alles: elke dag weer veel plezier te beleven van en met de kinderen.
Onze teams zijn samengesteld op leeftijden, ervaringen en op kwaliteiten.
Alle medewerkers zijn in het bezit van een diploma pedagogisch medewerker en hebben daarnaast een goed gekeurde VOG in het bezit en een kinder EHBO diploma. En dat zegt natuurlijk helemaal niks, het papiertje is er dan wel omdat het moet, maar het voelen van de passie en warmte, het verantwoordelijkheidsgevoel en het vertrouwen is een gevoel wat u zelf moet ervaren want dat is wel het allerbelangrijkste bij het zoeken naar kinderopvang.

Graag stel ik ons aan u voor:

Mijn naam is Wendy Schlepers, de trotse eigenaar van Kinderopvang Kids&Joy!
Naast al het papierwerk wat er bij komt kijken richt ik mij vooral op het werken op de groep! Daar ligt mijn hart! Elke dag weer puur genieten van de kinderen. De tevreden kinderen die zich lekker thuis voelen bij mij, zijn wie ze zijn en elk kind ook door en door kennen, dat geeft mij zoveel voldoening. De band wat je met kinderen op bouwt in de jongste jaren is iets heel bijzonders.

Dat ik in de kinderopvang wilde gaan werken wist ik al vanaf jongs af aan, en dat ik graag zelf een eigen dagverblijf wilde gaan starten ontwikkelde ik tijdens mijn opleiding. Ik had een geheel eigen visie ontwikkeld door de verschillende ervaringen tijdens mijn stage en werk periodes.

In 2008 kreeg ik de kans om mijn visie in praktijk te brengen en mijn droom te verwezenlijken.
Elke dag, keer op keer geniet ik weer van de kinderen om mij heen! Ik sta zelf alle dagen op de groep van het begin tot het einde van de dag om zo de drempel laag te houden, want dat vind ik heel belangrijk. Een persoonlijke, laagdrempelige kinderopvang waarbij de kinderen op nummer 1 staan en dat blijkt uit onze keuzes en werkwijze!
Ik ben in het bezit van pedagogische medewerker niveau 4 en het HBO kinderopvang management diploma. Daarnaast ben ik in het bezit van het VVE certificaat in de methode Uk en Puk.

Ik ben Calibris (SBB) gecertificeerd en mag studenten begeleiden om dit mooie vak te leren en heb mijn EHBO en BHV diploma op zak. Kennis is zeker belangrijk, maar mijn passie voor het vak is waar ik het meest trots op ben!
Ik ben te vinden op alle groepen. Ik zet mezelf in als extra, een luxe dus voor ons. Daardoor is er bij ons extra aandacht voor de kinderen, ik kan bijspringen op het moment dat een kindje zich niet zo fit voelt of wanneer er meerdere flessen tegelijk zijn bij de baby’s zodat toch elke baby lekker rustig op de arm de fles krijgt, maar ook tijdens grote activiteiten ben ik een paar extra handen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het welzijn van de kinderen in beeld is en ik ze eventueel extra kan ondersteunen en aandacht kan geven als een kind die nodig heeft bij b.v. het stimuleren in een bepaald ontwikkelingsgebied. Erg uitdagend om te doen!
Kortom een heerlijk afwisselende baan waar ik echt enorm blij mee ben!

Tatiana en Mariska dragen de zorg over de groep Lief

Mijn naam is Tatiana van de Belt en kom uit Vriezenveen, waar ik samen met mijn man en drie kinderen met veel plezier woon. Oorspronkelijk kom ik uit de horeca, maar na drie jaar hoger hotelonderwijs kwam ik erachter dat werken met kinderen mijn echte passie is! Na de opleiding hiervoor, ben ik in 2011 aan het werk gegaan als invalkracht bij een grote stichting. De reden dat ik bij Kids&Joy ben gaan solliciteren is dat het mij erg fijn leek om een vaste groep kinderen te mogen begeleiden en ik liever voor een wat kleinere organisatie wilde werken. Dit heb ik bij Kids&Joy gevonden! Ik mag nu 4 dagen per week op mijn vaste groep ‘Lief’ werken, waardoor ik eindelijk de kans heb om kinderen echt te leren kennen, ze te begeleiden en samen te groeien! Het leukste bij Kids&Joy vind ik dat iedereen echt probeert om er voor ‘onze’ kinderen een tweede thuis van te maken. Van het lekker op de bank ‘hangen’, tot samen plantjes water geven. Ik zorg er daarbij voor dat ik kinderen elke dag weer iets nieuws kan aanbieden en daarbij een hele hoop gezelligheid! Wanneer ik de kinderen hier zie genieten en alle liefde en vertrouwen voel die ze mij geven, dan geniet ik volop met ze mee!

Mijn naam is Mariska. Ik woon in Dedemsvaart samen met mijn vriend Maik en onze 2 kinderen Lily en Vince. Vanaf 2017 ben ik werkzaam in de kinderopvang. Ik ben begonnen met werken op een kinderdagverblijf in Hardenberg waar ik 6 jaar met veel plezier op de babygroep heb gewerkt. Daarna ben ik even als onderwijsassistent aan het werk geweest op een basisschool in Nieuwlande. Bij groep 7 / 8. Tegelijkertijd ben ik ook begonnen met werken op een kinderdagverblijf in Zwolle. Ook hier heb ik op een babygroep gewerkt en even op een peutergroep. En vanaf 2018 bij Kids & Joy op Lief, hier kan ik er zijn voor de kinderen in een huiselijke sfeer. Mijn passie is dan ook werken met kinderen. Ik vind het geweldig om ze te mogen begeleiden in hun ontwikkeling en ze daarbij veel te leren, ze door middel van activiteiten uit te dagen en vind het belangrijk dat ze zichzelf mogen en kunnen zijn, want vanuit daar leer je het meest in een vertrouwde omgeving . Ik geniet van de verwondering van elk kind, ze zijn allemaal uniek! Verder vind ik het leuk om in mijn vrije tijd, tijd door te brengen met mijn gezin, familie en vrienden. Ik hou van lekker eten en creatief bezig te zijn!

Renate en Moniek laten onze peuters in onze groep Stoer samen spelen en leren!

Mijn naam is Renate Bruinsma-Mulder. Ik ben 32 jaar en woon in Coevorden. Ik woon daar met mijn man Ben, onze dochter Lynn en vanaf september 2017 zijn we gezellig met z’n vieren. Sinds november 2016 ben ik werkzaam bij Kids&Joy! Elke maandag-, dinsdag- en donderdag ben ik te vinden bij Stoer! Ik vind het echt geweldig leuk en kan al mijn creativiteit en enthousiasme kwijt. Ik heb de opleidingen SPW en de PABO gedaan. Ik heb een aantal jaar voor de klas gestaan als leerkracht en ik heb nog 2 jaar bij een kinderopvang in Coevorden gewerkt. Daar leerde ik Manuela kennen waar ik nu weer mee werk, super leuk!!!! Ik heb altijd met kinderen gewerkt en dat is absoluut mijn grootste passie. Ik kan dan ook niet gelukkiger zijn met deze geweldig leuke baan!

Mijn hobby is voetballen. Ik ben al 17 jaar elk weekend te vinden op het voetbalveld. Natuurlijk sta ik nu naast de kantlijn mijn team aan te moedigen maar ook dat is erg leuk. Ook vind ik het heerlijk om dingen met mijn gezin te doen. In het weekend gaan we regelmatig zwemmen, naar de dierentuin, naar de kinderboerderij of de speeltuin. Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn wat bij Stoer en BlitZz goed van pas gaat komen.
Verder ben ik iemand die elke kind, individueel, tot zijn bloei wil laten komen. Door middel van positieve aandacht het beste uit elk kind te halen!

Ik heb het echt ontzettend naar mijn zin en merk dat ik hier helemaal thuis hoor!

Lieve groetjes Renate

Moniek en Renate laten onze peuters in onze groep Stoer samen spelen en leren!

Hoi ik ben Moniek en ik woon in Dedemsvaart samen met mijn vriend en twee zoontjes.
Ik werk al meer dan 10 jaar in de kinderopvang, en ik heb de opleiding Sociaal Cultureel Werk gedaan met als specialisatie Sport en Recreatie. Ik vind sporten erg leuk, zo heb ik al vanaf kinds af aan op voetbal gezeten, en nu ik zelf kinderen heb ben ik het iets rustiger aan gaan doen, en zit ik op Tennis. Maar ook skeeleren, schaatsen, koken en knutselen vind ik erg leuk om te doen. Wat ik zo leuk vind aan het werken bij Kids & Joy is dat je heerlijk samen kan spelen, activiteiten kan doen met kinderen en veel buiten bent! Dat je met zijn allen zorgt voor een leuke, fijne en leerzame dag in een omgeving die voelt als thuis. Ik ben maandag, dinsdag en donderdag te vinden bij Stoer en BlitZz.
De ochtenden bij Stoer en de middagen bij BlitZz. Leuke combinatie en met name fijn dat ik een vertrouwd gezicht kan zijn voor de kinderen die net overgaan naar de bassischool en dus BlitZz!

Moniek, Kim en Rebecca zorgen er samen voor dat de BlitZz kids een gezellige middag beleven.
Hierboven heeft Moniek zich al voor gesteld en bij deze het woord aan Kim en Rebecca.

Hallo Allemaal, mijn naam is Kim Arkema en ik kom uit Bergentheim. Mijn PASSIE is altijd al kinderen geweest en daarom ook gekozen om de opleiding sociaal pedagogische werker te gaan volgen. In 2015 ben ik begonnen met stage lopen bij Kids & Joy waar ik heel veel zin in had.
Eerst mocht ik op de groep STOER van de kinderen genieten en hier heb ik mijn niveau 3 diploma behaald en wat een geluk,, ik mocht nog een jaar blijven!
Ik ben door gaan leren op niveau 4 en mocht stage lopen op kantoor, de groep LIEF en bij BLITZZ. Ook mocht ik hier mijn niveau 4 diploma behalen, met als cadeau dat ik bij Kids&Joy mocht blijven werken! Wauw! Ik ben ontzettend blij dat ik de kans krijg om nog langer van de kinderen te mogen gaan genieten!!
Ik ben straks te vinden bij BlitZz en heb er erg veel zin in!
Veel leuke en gezellig activiteiten aanbieden en plezier hebben met elkaar!
Ik vind het fijn dat het hier zo kleinschalig en huiselijk is en dat de kinderen zich hier thuis voelen. Iedereen kent elkaar, ze groeien met elkaar op en dat vind ik echt heel mooi om te zien. Wat ik de kinderen wil bieden, is dat ze zich veilig en thuis voelen, plezier beleven en het gevoel hebben dat niks moet, maar alles mag!
Ik hoop dat we samen mogen groeien en dat we een mooie tijd tegemoet gaan.

Mijn naam is Rebecca Lougheed. Ik ben 20 jaar en woon samen met mijn vriend Jelmer en mijn hamster Zub in Hardenberg. In het weekend ga ik graag met vriendinnen op stap of lekker uit eten samen met mijn vriend.
Ik wilde altijd al graag met kinderen werken, en dit werd overduidelijk toen ik 9 jaar geleden nog een klein zusje kreeg waar ik enorm van kan genieten. De vrolijkheid, eerlijkheid en vooral het enthousiasme van een kind wanneer ze aan het spelen en ontdekken zijn zorgen ervoor dat ik elke dag weer met een lach op mijn gezicht naar de kinderen ga. Dit is dan ook een van de redenen waarom ik voor de opleiding pedagogisch medewerkster kinderopvang heb gekozen.
Vanaf 2015 ben ik dan ook al te vinden als stagiair bij Kids&Joy op alle groepen en per juni 2018 mag ik als collega 3 dagen in de week leuke dingen gaan ondernemen met BlitZz. Ik heb hier dan ook ontzettend veel zin in!
Ik geniet ervan als ik zie dat de kinderen groeien in hun ontwikkeling door de activiteiten die wij bij Kids&Joy aanbieden.
De huiselijke sfeer en de positieve benadering naar kinderen toe passen goed bij mijn manier van werken, en dit zijn dan ook de belangrijkste redenen dat ik voor Kids&Joy gekozen heb.
Ik hoop met mijn enthousiasme en liefde voor de kinderen ze mee te kunnen nemen op en leuk en leerzaam avontuur.