top of page

Kosten

Wij zijn een geregistreerd kinderdagverblijf. Niet omdat wij moeten voldoen aan de regels en wetten vanuit de overheid, maar omdat wij dat ook echt willen en belangrijk vinden.
Alles voor de kinderen!
Doordat wij aan de regels voldoen kunnen ouders die werken of bv in opleiding zijn, in aanmerking komen voor kinderopvang toeslag. Hoeveel onze kinderopvang dan uiteindelijk zal kosten hangt af van verschillende factoren, waaronder het gezamenlijke inkomen. 

 

kosten plaatje_edited.jpg

Hieronder een voorbeeld van de kosten in een bepaalde situatie:

- Een gezin met 2 kinderen jonger dan 4 jaar, die beide kinderen, 3 lange ochtenden van 8:30 tot 14:30 uur
(40 weken per jaar) bij ons brengt. waarvan beide ouders werken en zo een gezamenlijk inkomen hebben van 50.000,00 euro. Betalen uit eindelijk

€ 72,50 euro per maand per kind
aan eigen bijdrage.
- Bij 2 kinderen, 3 hele dagen is dit 109 euro per kind!


Voor meer informatie, neem contact op via onze contact link.

 

LET OP:
Om onze visie te kunnen bewaken, en dus kleine, vertrouwde, vaste groepen te kunnen garanderen vragen wij minimaal 2 dagen per week af te nemen.
De woensdag zijn wij bewust gesloten omdat dit ook bijdraagt aan de continuïteit van onze groepen. Zo zijn er elke dag dezelfde vaste pedagogisch medewerkers en zijn er minder verschillende kinderen op 1 groep.
Ook zijn wij drie weken in de bouwvakvakantie en twee weken in de kerstvakantie gesloten.
Dit zijn de momenten dat er onderhoud wordt gedaan aan de woningen en dat de vaste pedagogisch medewerkers ook een welverdiende vakantie vieren. Dit is ook in het belang van onze visie om zo niet met meerdere verschillende PM-ers te hoeven gaan werken die elkaar moeten afwisselen voor vakanties met alle nadelen vandien.
Deze aandachtspunten zijn dus echt in het belang voor onze kinderen, ondanks dat wij ons beseffen dat dit voor veel gezinnen een groot nadeel kan zijn. 

 

bottom of page