top of page

WELKOM BIJ KIDS EN JOY

Slagharen

ec8f9df0-ffcb-4707-b95b-ce4424ffa9bc.jpg

 


SLAGHAREN
Vanaf 2008 mag Kids&Joy, kinderopvang verzorgen in Slagharen.
Wij bieden hier dagopvang aan in een twee onder 1 kap woning. Daarnaast bieden wij een peuterprogramma aan in onze chalet die gevestigd is tussen de twee basisscholen de Kwinkslag en de Regenboog. Ook bieden wij buitenschoolse opvang aan voor kinderen die voor hun vierde jaar bij ons zijn komen spelen.

Hier bij Kids&Joy willen wij graag kinderen een liefdevolle en fijne tijd geven waarin ze zich echt thuis en gezien voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen en warme vriendschappen kunnen opbouwen.

Mogelijkheden

IMG_1464.JPEG

Dagopvang

Lief & Stoer zijn onze twee verticale groepen waar kinderen van 0 tot 4 jaar samenzijn. Beide groepen bieden opvang aan voor standaard 10 kinderen die minimaal 3 dagen in de week bij ons komen spelen. Ook zijn er op beide groepen 3 vaste verzorgers voor de kinderen die er elke dag voor onze kinderen zijn. Doordat wij werken met vaste kleine groepen zorgen wij voor een vertrouwde en veilige omgeving voor de kinderen. Alle kinderen en verzorgers kennen elkaar, eigenlijk één grote familie. Wij kunnen hier echt een band opbouwen met kinderen en dat is waar wij voor staan.

Wij willen graag een tweede thuis zijn voor onze kinderen en een plek waar kinderen op nummer 1 staan!

De groepen zijn huiselijk ingericht met daarnaast ‘het beetje’ extra voor de kinderen. Daarnaast worden er allerlei activiteiten ondernomen met de kinderen. Net als in een gezin gaan wij regelmatig wandelen en fietsen, maar ook boodschappen doen. Ook een bezoekje aan de bibliotheek, speeltuin of de kinderboerderij wordt regelmatig gedaan.

IMG_1499.JPEG

Peuteropvang

Broertjes en zusjes spelen bij Lief en Stoer gezellig bij elkaar ‘net als thuis’.

Maar om ook tegemoet te kunnen komen aan de verschillende ontwikkelingsniveaus en de behoeftes van de kinderen nodigen wij de peuters van zowel Lief als Stoer van ongeveer

2,5 jaar tot 4 jaar uit om gezamenlijk met hun

leeftijdsgenootjes deel te nemen aan ons peutermoment van 9:00 uur tot 10:30 in onze chalet ‘Tof’. Dit zorgt ervoor dat zowel de baby’s, dreumesen en de peuters hun eigen moment krijgen. Op deze momenten bieden we specifieke leeftijdsgebonden activiteiten aan en is er echt even alle rust, tijd en aandacht!

Bij het peuterprogramma werken wij met Uk en Puk, dat aansluit op het basisonderwijs.

Puk neemt de kinderen mee op ontdekkingsreis en beleeft ondertussen allerlei avonturen met de kinderen. Spelenderwijs kunnen wij kinderen goed en vol zelfvertrouwen voorbereiden op het basisonderwijs.

Samen leren spelen is leuk!

e1a8b163-97d1-4ae3-a48e-6a27ac02e653.JPG

Buitenschoolse opvang

Buiten schooltijd vangen wij met alle liefde en plezier de kinderen op. Wij willen onze kinderen een zinvol vrijetijdsprogramma aanbieden.

Gewoon lekker chillen en relaxen, spelletjes spelen, lekker knutselen, buitenspelen, in onze speelhoeken spelen, boekjes lezen en nog veel meer. Net als thuis doen wat kinderen graag zelf zouden willen na een lange schooldag. Niks moet, alles mag. De vaste verzorgers zorgen er elke dag weer voor dat ze er voor onze kinderen zijn. Wij streven ernaar dat onze kinderen gehoord en gezien worden na een schooldag en dat ze op een vakantiedag een echte vakantiedag mogen ervaren en uiteraard veel plezier hebben met hun vrienden! Een prettige sfeer creëren waarin iedereen gewaardeerd en gerespecteerd wordt. Een fijn samenzijn staat voorop. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de

kinderen elke dag weer genoeg afwisselende activiteiten krijgen aangeboden. Kinderen hebben zelf de vrijheid om te kiezen wat ze willen doen. Uiteraard spelen wij zoveel mogelijk in op de initiatieven van de kinderen en hun belevingswereld en wensen. Ons activiteitenprogramma kent een grote variatie. Zo willen we kinderen kennis laten maken met de verschillende sporten, hobby’s, maar ook talenten laten ontdekken. Zo bieden we elke week in een thema activiteiten aan. Denk bijv. aan een

muziekweek waarin wij kinderen kennis laten maken met de verschillende muziekinstrumenten, of een week waarin wij een kook- of bakworkshop organiseren in onze eigen kookruimte. Of bijv. een week werken aan breien en haken, maar ook het maken van een echt spelbord of een les graffiti spuiten behoort tot de mogelijkheden. Ook nodigen wij voor onze thema’s gastdocenten uit of gaan wij hiervoor op uitje om zo de thema’s helemaal goed te kunnen laten leven.

Kortom een leuk en afwisselend programma dat Tof, BlitZz en Cool is, waar niks moet maar kinderen juist graag willen! 

Lief collage nieuw.jpg
Stoer collage nieuw.jpg
tof collage nieuw.jpg
BlitZz collage nieuw.jpg

OnsTeam.

Zowel de kinderen als onze vaste pedagogisch medewerkers komen hier minimaal 3 dagen in de week waardoor wij een vertrouwde en persoonlijke sfeer creëren

IMG_1630.JPEG

Wendy schlepers

chantal_edited.jpg

Chantal van Hedel

8743e0ce-81da-45e2-b84e-df08e6317039.jpg

Jeanet schutte

a642855f-e6bb-43f1-b43f-51dde8036d26.jpg

Margret Nijkamp

moniek_edited.jpg

Moniek seinen

kim_edited.jpg

Kim Gort

IMG_1654.JPEG

Brenda Nijkamp

Kosten

inspectierapporten en beleidsplan 

marmeren Textuur

Adres

Lief - Vergouwlaan 8

Stoer - Vergouwlaan 6

Tof! - Vergouwlaan 5

BlitZz Vergouwlaan 3

7776 BA Slagharen

Telefoon

0648828797

Email

LKR nummer Dagopvang

Lief-2138556992

Stoer-137938007
LKR nummer BSO:

Stoer-BSO-110190166

BlitZz-219910431

Tof!-311799930

bottom of page