top of page

WELKOM BIJ KIDS EN JOY

 HARDENBERG

98104449-67a5-46f6-991c-dadbc172d186.jpg

NIEUW


Vanaf september 2023 mogen wij
onze visie ook een plekje geven in Hardenberg.
Aan de Zwingel 15 te Baalderveld hebben wij een mooie woning kunnen vinden die voldoet aan al onze wensen om een fijn tweede thuis te kunnen geven aan de kinderen en ouders/verzorgers. Er is voldoende ruimte zowel binnen als buiten om aan alle behoeftes van de verschillende leeftijden te kunnen voldoen.

Hier bij Kids&Joy willen wij graag kinderen een liefdevolle en fijne tijd geven waarin ze zich thuis en gezien voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen en warme vriendschappen kunnen opbouwen.

Kinderen staan bij ons op nummer 1

Mogelijkheden

IMG_1545.JPEG

Dagopvang

Onze dagopvang bestaat uit een samengestelde groep waar kinderen van 0 tot 5 jaar samen zijn. De groep bestaat uit maximaal 10 kindjes waarvan de meeste kinderen 3 dagen in de week komen. De vaste pedagogisch medewerkers zijn er alle dagen voor de kinderen, zodat ze ook echt de kans krijgen om de kinderen goed te leren kennen en een band op kunnen bouwen.  Doordat wij werken met vaste kleine groepen zorgen wij voor een vertrouwde en veilige omgeving voor de kinderen. Alle kinderen en verzorgers kennen elkaar, eigenlijk één grote familie. 

Wij willen graag een tweede thuis zijn voor onze kinderen en een plek waar kinderen op nummer 1 staan!

De groep is huiselijk ingericht wat voelt als warm en thuis. Daarnaast worden er allerlei activiteiten ondernomen met de kinderen. Net als in een gezin gaan wij regelmatig wandelen en fietsen, maar ook boodschappen doen. Ook een bezoekje aan de bibliotheek, speeltuin of de kinderboerderij wordt regelmatig gedaan.
Vanuit de dagopvang kunnen de kinderen worden uitgenodigd voor het peuter programma of het programma van de buitenschoolse opvang.  Op deze momenten bieden we in alle rust, tijd en aandacht, specifieke leeftijdsgebonden activiteiten aan, die aan de verschillende wensen en behoeftes voldoen! De jongsten krijgen hun momentje alleen waarin zij bv even fijn kunnen snoezelen, de peuters krijgen hun moment om spelenderwijs ongestoord te leren, en de oudsten ondernemen activiteiten die voor hun leeftijd geschikt is! Hoe fijn is het dat wij zowel het samen zijn kunnen aanbieden als het leeftijdsgebonden!
Wij kijken en luisteren naar de kinderen!

IMG_1532.JPEG

Peuteropvang

Broertjes en zusjes spelen bij de dagopvang gezellig bij elkaar ‘net als thuis’. Maar om ook tegemoet te kunnen komen aan de verschillende ontwikkelingsniveaus en de behoeftes van de kinderen nodigen wij de peuters van de dagopvang van ongeveer 2,5 jaar tot 4 jaar uit om gezamenlijk met hun leeftijdsgenootjes deel te nemen aan ons peutermoment. Bij het peuterprogramma werken wij met Uk en Puk, dat aansluit op het basisonderwijs. Puk neemt de kinderen mee op ontdekkingsreis en beleeft ondertussen allerlei avonturen met de kinderen. Spelenderwijs kunnen wij kinderen goed en vol zelfvertrouwen voorbereiden op het basisonderwijs.

Samen leren spelen is leuk!

Al voor €72,50 euro per kind per maand voor drie lange ochtenden per week!
Zie pagina kosten voor meer informatie.

ca67fcb2-d908-4c1e-9ac3-6f7f9ce545d8.jpg

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd vinden wij het belangrijk dat kinderen tot rust kunnen komen, even hun verhaal kunnen vertellen en kunnen doen wat ze graag zouden willen. Wij bieden ook hier een zinvol vrije tijds programma aan waarin vele verschillende dingen zullen worden aangeboden. Denk aan kookworkshops, mee doen met Hardenberg Kids, maar ook verzorgen wij zwemles in samenwerking met de Slag. De kinderraad speelt hier een belangrijke rol in!

In het begin van onze start kiezen wij er bewust voor om alleen kinderen van 4 en 5 jaar oud op te vangen en nog niet ouder. Zo kunnen wij beter in spelen op de verschillende leeftijdsbehoeftes en kunnen wij met de leeftijd mee groeien tot en met de leeftijd van 11 jaar. 
Wij hebben de mogelijkheden om de kinderen van de basisschool de kern en de bloemenhof te halen. Andere scholen zal in overleg moeten omdat we bewust met een klein team zijn en niet op alle plekken tegelijk kinderen kunnen halen.

OnsTeam.

Onze vaste pedagogisch medewerkers komen hier minimaal 3 dagen in de week waardoor wij een vertrouwde en persoonlijke sfeer creëren

IMG_1631.JPEG

Wendy Schlepers

df3cdf59-3c84-4774-b9ef-8b75019acf6e.jpg

Sanne Wink

7968aadc-f909-4412-9a26-323b26c96434.jpg

Ellen Schreur-Benjamins

8743e0ce-81da-45e2-b84e-df08e6317039.jpg

Jeanet Schutte

Kosten

Inspectierapporten en beleidsplan

Adres

De zwingel 15

77772 SK Hardenberg

Telefoon

0648828797

Email

LKR nummer Dagopvang:

(volgt nog)
LKR nummer BSO:

(volgt nog)

bottom of page